Andere Websites

Henkel heeft een aantal industriespecifieke websites ontwikkeld die de voornaamste voordelen, actueel nieuws, toepassingsvoorbeelden, video's en nog veel meer informatie bevatten. Via onderstaande koppelingen krijgt u direct toegang tot deze sites.


Success Secured

Het gebruik van LOCTITE-lijmen als alternatief voor mechanische borging en bevestiging kan uw bedrijf helpen om de concurrentie een stapje voor te zijn. Wilt u de betrouwbaarheid van uw producten verhogen en uw productieproces verbeteren? Aarzel dan niet en integreer de vertrouwde keuze van ingenieurs wereldwijd in uw ontwerp-, productie- en onderhoudsprocessen.

  www.loctite-succes.be


Professionele Onderhoudsgids

Wij hebben het u eenvoudig gemaakt om het juiste product te vinden: zoek op productnaam, toepassingscategorie of specifieke onderhoudsuitdaging offline - altijd, overal. Onze toepassingsinstructies geven waardevolle tips over het gebruik van onze producten; verdeelpunten geven aan waar u het product van uw keuze kunt kopen.

  Professionele Onderhoudsgids


Herstelling en Onderhoud van Voertuigen

Auto's zijn onze passie. Herstel en onderhoud van voertuigen is iets waarin wij uitblinken. Gewapend met de juiste expertise, tools en producten realiseren we altijd de beste resultaten. Samenwerking speelt daarbij een belangrijke rol.

  www.schadeherstel-voertuigen.be

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder!
        

Media & Downloads