Onderhoud, herstel en revisie (MRO)

Alleen gepast onderhoud zorgt ervoor dat uw machines gesmeerd lopen. Loctite biedt de beste oplossingen op het vlak van verlijming, afdichting, reiniging en smering.

Onze producten zijn gekend voor hun hoge betrouwbaarheid en veiligheid. Ze helpen u met name om tijd te winnen en kosten te besparen. Stilstandtijden van industriële machines kunnen herleid worden tot een minimum als ze onderhouden worden met Loctite-producten.

Quick links:

 

Onderhoudsproducten

 

Professionele
 Onderhoudsgids

 

Oplossingen voor industrie
 en apparatuur

 

Professionele
 Onderhoudstraining
Partners title="Contact" class="arrowRedBoldSpecial">Contact

Toepassingsvoorbeeld

Ontdek hoe de onderhoudsoplossingen van Loctite ervoor zorgen dat deze papiermachine gesmeerd loopt aan 1.900m per minuut.

Overzicht van de onderhoudsproducten

Loctite is de onderhoudsexpert op het vlak van verlijming, afdichting, reiniging en smering.

Wat uw opdracht ook is - u maakt er een succes van met Loctite.


Professionele Onderhoudsgids

Vind de gepaste oplossing voor elke onderhoudsuitdaging. Mobiel, online of offline – op elk uur, overal.


Oplossingen voor industrie en apparatuur

Jarenlange ervaring op het vlak van productie en onderhoud van industriële apparatuur hebben het ons mogelijk gemaakt om een diepgaande kennis op te bouwen van typische uitdagingen in onderhoud en reparatie en dat voor de meeste industrietakken en industriële apparatuur.

Industriële toepassingen
Onze industriële programma's omvatten de typische uitdagingen op het vlak van onderhoud en herstel binnen uw industrie. U vindt er talrijke toepassingsvoorbeelden, referenties en case-studies. Ontdek hoe uw specifieke herstelopdracht wordt opgelost in een vergelijkbare situatie.

Scheepvaart Mijnen Staal Algemene apparatuur
       
Petrochemie Energiecentrales Waterzuivering Spoorwegen
 

 

Oplossingen voor apparatuur
Onze programma's voor apparatuur gaan zelfs nog dieper in op specifieke onderhouds- en herstelopdrachten van industriële componenten. Wij bieden toepassingsoplossingen aan voor alle herstelopdrachten en aangepaste productvoorstellen. U hoeft uw hoofd niet te breken over de juiste productkeuze en u kunt zich volop concentreren op uw opdracht.

Application Engineering Services

Solutions for all Surface Engineering Needs

Industriële tandwielkasten

Onderhoudsgids

Industriële pompen

Gids voor revisie en onderhoud

Reparatie van assen

Gids voor revisie en onderhoud

Professionele onderhoudstraining

Kwalitatieve producten kunnen maar zo goed zijn als de mensen die ze gebruiken. Daarom bieden we hands-on trainingen over het gebruik van onze producten bij onderhouds- en herstellingswerken.
Onze trainers zijn vertrouwd met de uitdagingen waarmee u in uw dagelijkse werk kunt geconfronteerd worden en zullen u de tools en de praktische knowhow geven voor de succesvolle toepassing van onze producten.

Contacteer ons voor een hands-on training.


Partners

Heel wat van onze producten zijn te verkrijgen via de distributie.


Voor het toepassen van onze oppervlaktebehandelingsproducten, doet Henkel een beroep op een selecte groep van industriële onderhoudspartners.


Contact

Wil u meer details vernemen over onze Loctite-toepassingen? Contacteer ons dan. Onze technische experten kunnen u een producttraining aanbieden op maat.


ONBEPERKT VERLIJMEN

Ontdek onze nieuwste innovatie in structurele verlijming

Media & Downloads