Onze highlights

LOCTITE en TEROSON zijn gebaseerd op een aanzienlijke knowhow en innovatieve ideën. Wij werken er constant aan om onze producten en productieprocessen te perfectioneren, zodat we nog beter kunnen inspelen op de noden van onze klanten en van de consument. Hieronder vindt u voorbeelden van innovatieve producten en oplossingen van Henkel.


Henkel heeft het gamma voor vlakken- en schroefdraadafdichting verbeterd met innovatieve formulaties voor LOCTITE 518 en LOCTITE 577 voor een duidelijk verbeterde prestatie bij uitdagende toepassingsomstandigheden.

Henkel heeft in zijn assortiment een brede keuze aan monitoring- en doseerapparatuur voor bijna alle verschillen lijmsoorten. Onze rijke ervaring garandeert expertise van het hoogste niveau en technische ondersteuning die u nergens anders aantreft in de industrie.

LOCTITE 4090 is een innovatieve hybride snellijm die de hechtkracht en de snelheid combineert, die u nodig heeft als antwoord op uw design- en assemblage-uitdagingen Met de snelheid van een snellijm en de kracht van een structurele lijm biedt LOCTITE 4090 zowel kwaliteit als veelzijdigheid.

LOCTITE 55 is ontwikkeld voor het borgen en afdichten van pijpen en fittings van metaal en kunststof. Er is geen uithardingstijd wat resulteert in een onmiddellijke afdichting met maximale druk. De ideale keuze voor een snelle, eenvoudige en betrouwbare afdichting.

 

Scheepscontainers voor het transport van bederfelijke goederen zoals tropisch fruit moeten voldoen aan speciale vereisten. De producten van Henkel worden gebruikt in verschillende toepassingen om de containers af te dichten tegen weersinvloeden en ultravioletstraling (uv) en om de goederen in de containers te beschermen.

De Britse caravanfabrikant Elddis heeft zijn productiemethoden radicaal gewijzigd door te kiezen voor een volledig verlijmde constructie in plaats van een constructie met mechanische verbindingen. Er werden ongeveer 800 schroeven weggelaten, die werden vervangen door lijmen voor structurele en externe verlijming.

Deze innovatieve reparatieoplossing voor stalen pijpleidingen is een snel en economisch alternatief voor de vervanging van pijpleidingen. Materiaal voorzien voor de oppervlaktevoorbehandeling, versterking en top coating: deze all-in-one toepassing wordt direct aangebracht op het oppervlak van de pijpleiding.

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder!
        

Media & Downloads