Onze highlights

LOCTITE en TEROSON zijn gebaseerd op een aanzienlijke knowhow en innovatieve ideën. Wij werken er constant aan om onze producten en productieprocessen te perfectioneren, zodat we nog beter kunnen inspelen op de noden van onze klanten en van de consument. Hieronder vindt u voorbeelden van innovatieve producten en oplossingen van Henkel.


Een falende pakking kan een tijdrovende en dure reparatie noodzakelijk maken. Voorraadbeheer van voorgesneden pakkingen is niet altijd eenvoudig, vaak moet er een levertermijn in acht gehouden worden. En soms is het ook moeilijk om nog vervangende pakkingen te vinden voor oudere apparatuur. Met vloeibare pakkingen daarentegen is het repareren van pakkingen snel, eenvoudig, betrouwbaar en effectief.

Luchtlekken zijn niet direct zichtbaar – maar kunnen duidelijk zichtbare schade veroorzaken en kunnen schadelijke gevolgen hebben voor uw installatie en machine-onderdelen. Perslucht neemt 10 tot 30% van het industrieel elektriciteitsverbruik voor zijn rekening.

De Universele Structurele Lijmen van LOCTITE, gesterkt door de hybride lijmtechnologie, vormen een doorbraak in de structurele verlijming. De formulaties werden ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften op het vlak van assemblageontwerpen en onderhoudsreparaties.

Henkel heeft het gamma voor vlakken- en schroefdraadafdichting verbeterd met innovatieve formulaties voor LOCTITE 518 en LOCTITE 577 voor een duidelijk verbeterde prestatie bij uitdagende toepassingsomstandigheden.

Henkel heeft in zijn assortiment een brede keuze aan monitoring- en doseerapparatuur voor bijna alle verschillen lijmsoorten. Onze rijke ervaring garandeert expertise van het hoogste niveau en technische ondersteuning die u nergens anders aantreft in de industrie.

LOCTITE 55 is ontwikkeld voor het borgen en afdichten van pijpen en fittings van metaal en kunststof. Er is geen uithardingstijd wat resulteert in een onmiddellijke afdichting met maximale druk. De ideale keuze voor een snelle, eenvoudige en betrouwbare afdichting.

 

Scheepscontainers voor het transport van bederfelijke goederen zoals tropisch fruit moeten voldoen aan speciale vereisten. De producten van Henkel worden gebruikt in verschillende toepassingen om de containers af te dichten tegen weersinvloeden en ultravioletstraling (uv) en om de goederen in de containers te beschermen.

De Britse caravanfabrikant Elddis heeft zijn productiemethoden radicaal gewijzigd door te kiezen voor een volledig verlijmde constructie in plaats van een constructie met mechanische verbindingen. Er werden ongeveer 800 schroeven weggelaten, die werden vervangen door lijmen voor structurele en externe verlijming.

Deze innovatieve reparatieoplossing voor stalen pijpleidingen is een snel en economisch alternatief voor de vervanging van pijpleidingen. Materiaal voorzien voor de oppervlaktevoorbehandeling, versterking en top coating: deze all-in-one toepassing wordt direct aangebracht op het oppervlak van de pijpleiding.

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder!
        

Media & Downloads