Roestbescherming, primer en nog veel meer – Loctite oppervlaktebehandeling

Loctite biedt een brede waaier van producten voor oppervlaktebehandeling. Het gamma omvat producten voor corrosiebescherming zoals roestbeschermer en roestverwijderaar, maar ook primers, coatings en afdichtingsspoelmiddelen.

Ontdek het brede spectrum van materialen die oppervlakken verbeteren op de volgende punten:


  • vorm 
  • functie
  • uiterlijk 
  • hechtsterkte  
  • corrosieweerstand

 

Roestbescherming door conversiecoating
Een doeltreffende roestbescherming voorkomt niet alleen corrosie, maar moet ook zo kosteneffectief en milieuvriendelijk mogelijk zijn. Loctite biedt een hele reeks producten met bijzondere aandacht voor deze aspecten.

Voor een betrouwbare roestbescherming kan eerst een conversiecoating op het oppervlak worden aangebracht door onderdompeling of spuiten. Deze coating voorkomt corrosie. Als nabehandeling kan een afdichtingsspoelmiddel worden gebruikt. Dit zorgt voor een optimale roestbescherming en doet bovendien de lak beter hechten.

Roestverwijderaar en snelwerkende roestverwijderaar
Roestverwijderaar lost roest op en biedt tevens een tijdelijke of permanente corrosiebescherming. Loctite biedt roestverwijderaar voor universeel gebruik, gemaakt van kleurloze minerale olie met zeer goede kruip- en smeereigenschappen en tijdelijke roestbescherming.

In bijzonder hardnekkige gevallen kan snelwerkende roestverwijderaar worden gebruikt. Vastzittende onderdelen zoals bouten, schroeven of moeren worden zeer sterk afgekoeld en kunnen onmiddellijk van elkaar worden losgemaakt. Ze blijven permanent beschermd tegen corrosie.


Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder!
        

Media & Downloads