Smering & Bescherming

Industriële smeermiddelen verminderen de wrijving tussen onderdelen. Ze worden voornamelijk gebruikt voor machinegereedschap of eindproducten om contact tussen de gebruikte metalen te voorkomen. Elk metaal stelt specifieke eisen.

Typische voorbeelden van het gebruik van industriële smeermiddelen zijn rekkende metaalbewerkingen, metaalvervormings- en lagertoepassingen.

Industriële smeermiddelen voor schroefdraadverbindingen
Om vastroesten van schroefdraadverbindingen te voorkomen worden in de industrie anti-seize producten als smeermiddelen gebruikt, die zijn gemaakt van visceus, vetachtig materiaal. Het uitgebreide productgamma van Loctite omvat zowel universele oplossingen als industriële smeermiddelen voor speciale behoeften, zoals waterbestendigheid of geschiktheid voor gebruik met voedingsmiddelen. Alle producten bieden uitstekende smeereigenschappen en een betrouwbare, duurzame bescherming.


Loctite biedt ook industriële smeermiddelen die goedgekeurd zijn voor gebruik met voedingsmiddelen en speciale producten voor het onderhoud van kunstof- en rubberonderdelen.

Smering - Anti-Seize Droge-Filmsmering en Olie Smering - Vet

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder!
        

Media & Downloads