LOCTITE-snellijmen

LOCTITE-snellijmen zijn eendelige en bij kamertemperatuur uithardende lijmen die verkrijgbaar zijn in een brede waaier van viscositeitsgraden. Ze worden gewoonlijk gebruikt voor het snel, betrouwbaar en hoogwaardig verlijmen in slechts enkele seconden van talrijke materialen, zoals rubber, polystyreen, hout, metaal en zelfs de kunststoffen van de nieuwste generatie. U kunt vrijwel alle combinaties van materialen veilig en eenvoudig verlijmen: kunststof op metaal, metaal op karton, zelfs elastomeer op elastomeer.

Producten   Toepassing   Video   Downloads


Technische Informatiebladen Veiligheidsinformatiebladen

Veelgestelde vragen Bijkomende downloads Contacteer ons

Onze producten

Kom meer te weten over onze nieuwste assortiment hybride lijmen  die de snelheid van een snellijm combineren met de sterkte van een structurele lijm!

Bekijk de door ons aanbevolen producten per kenmerk, of klik hier voor de volledige productlijst.

Eigenschappen

Producten
Hoge temperatuur LOCTITE 4090
LOCTITE 401
LOCTITE 406
LOCTITE 454
Hoge taaiheid LOCTITE 435
LOCTITE 438
Snelle uitharding LOCTITE 406
LOCTITE 4062
Flexibel LOCTITE 4850
LOCTITE 4860
   LOCTITE 4902

Hoge sterkte

LOCTITE 3090
LOCTITE 4090


Veelzijdig en eenvoudig te gebruiken

LOCTITE-snellijmen zijn eenvoudig te gebruiken, zowel in geautomatiseerde productielijnen als in reparatiewerkplaatsen. Ze harden uit bij kamertemperatuur, bestaan gewoonlijk uit één component en zijn verkrijgbaar in verschillende viscositeitsgraden om precies te voldoen aan uw vereisten.
Er is een grote keuze aan doseerapparatuur verkrijgbaar en wij ontwerpen en bouwen ook doseergereedschap volgens de specificaties van de klant.


Toepassing

LOCTITE-snellijm wordt dun aangebracht op één zijde. De onderdelen worden onmiddellijk samengeperst gedurende 5 tot 60 seconden, afhankelijk van het materiaal. Voor optimale resultaten bij het gebruik van LOCTITE-snellijm zorgt u ervoor dat alle te verlijmen oppervlakken schoon en droog zijn, geen sporen van olie of vet vertonen en nauwkeurig op elkaar passen. Reinig de te verlijmen oppervlakken indien nodig met aceton voordat u de lijm aanbrengt.

Video

Contact

Welke snellijm is de juiste voor u? Contacteer onze Henkel-experten

Downloads

Geniet NU van onze expertkennis voor uw toepassingen! Henkel-experten delen hun knowhow

ONBEPERKT VERLIJMEN

Ontdek onze nieuwste innovatie in structurele verlijming

Media & Downloads